Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg ons
Collectie

Koloniale meubelen

In de onze uitgebreide collectie vind u ook koloniale meubelen, gemaakt door onze vakmensen. Ieder meubel kan op maat gemaakt worden, zonder meerprijs. De koloniale meubelen zijn in veel verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Strak, doorleefd, geborsteld, rustiek en extra rustiek.
Bij de aankoop van een van onze koloniale meubelen kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen, dat met zorg en passie is gemaakt door onze vakmensen in Colombia. Al het hout is gerecycled hardhout, dat voornamelijk komt uit huizen die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van Koloniale meubels. Hiermee krijgt het een tweede leven en wordt verdere ontbossing voorkomen. Bovendien draagt het gebruik van gebruikt hout bij tot meer authenticiteit en charme. Na de productie worden de meubelen professioneel afgewerkt met natuurlijke producten. Door het hergebruik van hout wordt het gevaar van scheuren tot een minimum beperkt. Het hout blijft natuurlijk levend materiaal, waardoor elk stuk een unieke uitstraling behoudt.

Maatwerk koloniale meubelen?
Onze eigen ontwerpen worden onder andere in Colombia vervaardigd. Wij werken samen met vijf kleine Colombiaanse bedrijfjes met in totaal ongeveer 50 medewerkers die permanent voor Hedi koloniale meubelen maken. Wij vinden het van groot belang dat de mensen die voor ons koloniale meubelen maken, goed worden beloond voor hun werk. Eerlijk vakmanschap uit Colombia, onze trots, onze passie.