Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg ons
Collectie

Landelijke Meubelen

Landelijke meubels geven een warme sfeer aan jouw interieur. Je voelt je meteen thuis. Onze landelijke meubelen hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling.

Bij de aankoop van een van onze landelijke meubelen, kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen. Dat met zorg en passie is gemaakt door onze vakmensen in Colombia. Al het hout is gerecycled hardhout, dat voornamelijk komt uit huizen die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van landelijke meubels. Hiermee krijgt het een tweede leven en wordt verdere ontbossing voorkomen. Bovendien draagt het gebruik van gebruikt hout bij tot meer authenticiteit en charme. Na de productie worden de Landelijke meubelen professioneel afgewerkt met natuurlijke producten. Door het hergebruik van hout wordt het gevaar van scheuren tot een minimum beperkt. Het hout blijft natuurlijk levend materiaal, waardoor elk stuk een unieke uitstraling behoudt.

Sfeervol en romantisch
In onze showroom vindt u onze collectie landelijke meubels en kunt u zelf het aanbod komen bekijken. De landelijke meubels worden gekenmerkt door hun natuurlijke, lichte en een beetje klassieke uitstraling. Een voorbeeld uit onze collectie zijn de buffetkasten in wit of grijs. Onze meubelcollectie biedt meer dan genoeg landelijke meubels die perfect in deze stijl passen. U kunt zelf de kleuren bepalen.